KONZULTÁCIÓ

Ingatlan vásárlása vagy felújítás előtt állóknak tudunk segíteni, hogy még a vétel előtt kiderülhessen megfelelne-e az ingatlan a megrendelői igényekben. A meglévő műszaki állapot és korszerűsíthetőség mellett a terek átszervezhetősége is fontos tényező, igazi kincsekre lehet találni egy kis fantáziával és bátorsággal. Ha új építésű ingatlan a feladat ott is tudunk konzultációt tartani a tervezett épület belső térszervezéséről, ezzel elősegíteni a legmegfelelőbb kialakítás megtalálását.

KONCEPCIÓ TERVEZÉS

Újonnan épülő és felújítandó ingatlanok esetén is megmutatjuk alaprajzon hogyan tudnánk berendezni. Ha szükséges először készítünk egy felmérési tervet, majd ezt vagy a kapott terveket alapul véve több változatban ábrázoljuk milyen lehetőségeink vannak.

LÁTVÁNYTERVEZÉS

Sokszor nehéz elképzelni azt, amit a tervezőasztalon látnak a megrendelők. Nem egyértelmű hogyan is fog kinézni az a szoba, el fog-e férni minden, nem lesz-e túl kicsi/nagy, milyen színeket kellene használnunk? A látványtervek segítenek térben látni a helyiségeket, a kívánt stílusban berendezve pedig a hangulatról ad egy képet.

BELSŐÉPÍTÉSZETI KIVITELI TERVEK

Teljes átalakításoknál feltétlenül, illetve ha új építésnél kapunk megbízást belsőépítészeti tervezésre akkor is ajánljuk a kiviteli terveket. Ez az a dokumentáció ami alapján a kivitelezők be tudják árazni a munkát, össze lehet hasonlítani az ajánlatokat és kiválasztani a megfelelőt. Az elkészült tervek alapján történik maga a kivitelezés is.

ÁRAK

Ajánlatot személyes beszélgetés után tudunk adni, mindig személyre és munkára szabva. Lehet teljes belsőépítészeti tervezést is kérni aminél az első alaprajz koncepciótól az utolsó bútor kiválasztásáig mindenben segítünk, de lehet csak egy adott részfeladatra is koncentrálni, ha csak annyira van szüksége a megrendelőnek.